Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Філе куряче (відварене) - 800 г
    Огірок свіжий (середній) - 2 шт.
    Листя салату (асорті; за смаком)
    Яйце (для млинці) - 1 шт.
    Соєвий соус - 3-5 ст.л.
    Олія рослинна - 3 ст.л.
    коричневий Цукор - 1/2 - 1 ч.л.
    Сіль
    Перець чорний мелений
    Куряче філе розібрати на волокна. Огірок натерти (нарізати) тонкою соломкою. Листя салату порвати руками, довільно.
    З одного яйця спекти млинці: яйце збити, посолити, обсмажити на сковороді з двох сторін. Млинчик охолодити, нарізати тонкими смужками.
    З'єднати всі інгредієнти, акуратно перемішати.
    Із соєвого соусу, цукру, перцю і рослинної олії зробити заправку. Полити заправкою салат і відразу подавати до столу.
    Якщо салат робиться заздалегідь, то огірки в нього додати в останню чергу.
    Автор: Lacoste