Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Простий смачний салат з консервованого тунця і солодких болгарських перців.
    Інгредієнти:
    * консервований тунець в олії - 1 банка (260 г);
    * перець червоний - 2 штуки;
    * шпинат - 2 повні жмені;
    * цибуля рожевий - 1 шт;
    для заправки:
    * оливкова олія - 4 столові ложки;
    * соусу Табаско гострий - 2 краплі;
    * сік лимона - 1 столова ложка.
    Перці вимити, очистити від насіння і плодоніжки, нарізати соломкою.
    Цибулю обчистити і нарізати кільцями.
    Тунець дістати з банки, розламати на великі шматочки.
    Шпинат ретельно промити під проточною водою, потім обсушити в центрифузі для сушіння зелені. Листя шпинату порвати руками.
    Приготувати заправку, змішавши сік лимона, оливкове масло і соусу Табаско.
    У мисці з'єднати червоний перець, шматочки консервованого тунця, кільця цибулі, листя шпинату. Полити заправкою, акуратно перемішати і подати на стіл.
    Фото і рецепт: Господиня