Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    баклажани - 300 гр.
    помідори - 100 гр.
    яблука - 100 гр.
    цибуля ріпчаста - 150 гр.
    яйце - 2 шт.
    часник - 2 зубчики
    майонез - 150 гр.
    олія рослинна - 30 мл
    сіль
    цукор
    зелень
    Приготування:
    Баклажани очищають від шкірки, нарізати скибочками і смажать на рослинній олії, в кінці додати дрібно нарізаний лук. Охолоджують.
    Яблуко дрібно нарізати і з'єднують з нарізаними вареними яйцями. Злегка обсмажте нарізану скибочками помідор. Охолоджують.
    Підготовлені продукти з'єднують, додають сіль, цукор за смаком, рубаний часник і заправляють майонезом.
    Оформляють салат помідорами та зеленню.