Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Яскравий, смачний, хрусткий овочевий салат. Його можна приготувати і для святкового столу, і для буденного вечері.
    Інгредієнти:
    Капуста білокачанна - 500-600 г;
    Болгарський перець (жовтий і зелений ; середня; по 0,5 шт;
    Помідор (середній) - 4 шт;
    Цибулю червоний - 1 шт;
    Часникова сіль за смаком) ;
    Соєвий соус - 2-3 ст.л.;
    Лимонний сік - 2 ст.л.;
    Олія рослинна - 3 ст.л.;
    чорний Перець (мелений; за смаком) ;
    Капусту нашинкувати тонкою соломкою. Якщо капуста жорсткувата,то злегка пом'яти. Помідори порізати скибочками, болгарський перець великими півкільцями,цибуля тонкими півкільцями.
    Заправлення: Змішати соєвий соус,масло, перець,часникову сіль,лимонний сік.
    Заправити салат заправкою, перемішати.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Олена М.