Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Підготовка: 5 хв.
    Приготування: 15 хв.
    На 6 порцій:
    ■ 4 молоді моркви
    ■ 2 стебла селери
    ■ жменю волоських горіхів
    Для заправки:
    ■ 150 мл натурального йогурту
    ■ 1 варений яєчний жовток
    ■ 0,5 ч.л. цукру
    ■ 1 ч.л. негострий гірчиці
    ■ 2 ст.л. маслинові масла
    ■ сіль
    ■ перець за смаком
    Приготування:
    Наріжте очищену від шкірки морква дрібної і тонкою соломкою і складіть її в салатник. Селера ретельно промийте, відокремте зелень і наріжте стебло рівними тонкими скибочками.
    Зелень селери дуже дрібно порубайте. Складіть селера в салатник поверх моркви.
    Волоські горіхи порубайте ножем на невеликі шматочки і рівномірно посипте ними салат.
    Приготуйте соус. Для цього збийте блендером всі складові для заправки.
    Вилийте заправку в невеликий соусник і подавайте до столу разом з нарізаним салатом.