Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    4-5 печериць,
    100 г стручкової квасолі (заморожування),
    100 г готової корейської моркви,
    7-9 оливок,
    рослинна олія,
    1/4 ч. ложки кунжутного насіння,
    сіль.
    Приготування:
    Стручкову квасолю розморозити, воду злити і обсмажити на рослинній олії до готовності. Викласти в миску і остудити.
    Гриби порізати скибочками і теж обсмажити на рослинній олії.
    У мисці змішати квасоля, гриби, заздалегідь приготовлену морква по-корейски, і оливки порізані половинками. Посолити. Добре перемішати і дати постояти 20-30 хвилин.
    Викласти на тарілку і посипати кунжутним насінням.
    Приємного апетиту!