Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Для приготування страви Вам знадобиться:
    молода картопля; помідори, салат латук (або будь-який зелений салат);
    фета (або бринза); для заправки: оливкова олія; лимонний сік;
    часник; сіль
    Картоплю промити і залити холодною водою. Довести воду до кипіння і додати за смаком сіль, зменшити вогонь і варити картоплю до готовності.
    Злити з картоплі воду, перекласти на тарілку і почекати, поки він стане теплим. Після або очистіть картопля, або, якщо хочете, не очищайте і додайте в салат з шкіркою.
    Помідори промити і нарізати невеличкими дольками.
    Листя салату промити під холодною проточною водою, розкласти на серветці і обсушити. Підготовлені листя салату порвати.
    Фету розкришити або нарізати маленькими кубиками. Всі інгредієнти скласти в салатник і посолити.
    Полити лимонним соком, додати дрібно нарізаний часник і приправити салат оливковою олією. Можна відразу подавати до столу.
    Автор: Олена Покровська