Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Квасоля (консервована червона, 350 м) - 1 бан.
    * Авокадо - 2 шт
    * Помідор - 300 г
    * Цибуля білий (салатний, 50-70 г) - 1 шт
    * Перець чилі (червоний, за бажанням) - 1-2 шт
    * Сік лаймовий (або лимонний, за смаком) - 0,5-1,5 ст. л.
    * оливкова Олія - 2 ст. л.
    * Сіль - 0,25 ч. л.
    * чорний Перець (мелений) - 0,25 ч. л.
    * Суміш перців (свежемолотая, за смаком)
    Приготування:
    Відкрити банку з квасолею, злити рідину, квасоля промити і зцідити воду.
    Викласти квасоля в миску.
    Як пише автор: "В оригіналі повинна бути квасоля «чорний очей», але можна брати і інші сорти", так що сміливо беремо саму звичайну червону квасолю.
    Цибулю обчистити і нарізати тонкими півкільцями. Додати до квасолі.
    Помідори наріжте кубиками і додайте в салат.
    М'якоть авокадо нарізати кубиками. Якщо ви готуєте салат заздалегідь, то авокадо краще додати перед подачею.
    Якщо використовуєте перець чилі, то очистіть його від насіння і плодоніжки (краще робити це в рукавичках), дрібно наріжте і додайте в салат. Я готувала без чилі.
    У мисці змішати інгредієнти для заправки: сік лайма, мелений чорний перець, суміш перців, сіль і оливкове масло.
    Перемішуємо й заправляємо салат його. Дайте йому трохи постояти, щоб овочі ввібрали в себе частину соусу, і подавайте.
    Викладаємо салат на блюдо й подаємо.
    Я впевнена, що цей салат вам дуже сподобається!
    Приємного апетиту! Насолоджуйтеся!
    За рецепт величезне спасибі madler (foodclub)
    Автор: Ляночка