Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Це до непристойності простий салат. Але для мене він такою ж мірою смачний. Сподіваюся, сподобається і вам. Їм його частенько на вечерю або замість вечері. Тим хто на дієті можна виключити оливкова олія з рецепту і теж насолоджуватися.
    Інгредієнти:
    мікс салатних листя - упаковка (у мене рукола і корн);
    лимон - 1/2 шт;
    оливкова олія - 2 ст.л.;
    пармезан - 100 гр.
    Моєму салатне листя. (Я завжди їх мою, навіть тоді, коли на пачці є напис, що салат митий).
    Потім висушуємо доступним для вас способом. У мене є спеціальна миска для сушіння зелені (у Ікее можна придбати). Якщо у вас немає, то сушіть між двома паперовими рушниками. Тільки не пошкодьте листя.
    В миску витискаємо лимонний сік і наливаємо оливкова олія, злегка перемішуємо.
    Висипаємо туди листя і перемішуємо руками в кілька рухів, піднімаючи з дна масло з соком. Ось вона хитрість.
    Трьох зверху пармезан так, як вам подобається. Я строгаю лопаткою для нарізки сиру або овощечисткой. Можна на тертці, збоку бувають ножі для нарізки слайсами. Ну або просто натріть на крупній тертці.
    Приємного апетиту!
    NB! Ви можете додавати в цей базовий рецепт помідори черрі або любий інші овочі, але іноді я віддаю перевагу ось такі прості комбінації, так звані "чисті смаки". Пам'ятайте - чим менше ми продуктів змішуємо, тим легше нашому організму.
    Фото і рецепт: Ольга Злобіна.