Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Брокколі - 400 г
    * Редис - 6 шт
    * Яйце перепелине - 6 шт
    * Цибуля зелена - 1 пуч.
    * Кріп - 1 пуч.
    * Салат - 1 пуч.
    * оливкова Олія - 6 ст. л.
    * Оцет (бальзамічний) - 2 ст. л.
    * Сік лимонний - 1 ст. л.
    * Сіль
    Приготування:
    капусту Розібрати на суцвіття і відварити в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин, відкинути на друшляк
    Нарізати зелена цибуля, кріп і редис. На тарілку викласти листя салату, на нього капусту, редис, кріп і зелену цибулю.
    Відварити перепелині яйця та розрізати на 4 частини. Переходимо до приготування заправки.
    Змішати 6 ст.л. маслинового масла з 2 ст.л. бальзамічного оцту і 1 ст.л. лимонного соку.
    Перепелині яйця розмістити на капусті. Присмачити салат заправкою.
    Приємного апетиту!
    Автор: Ттшка