Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    борошно пшеничне (бантики) - 80 гр.
    кабачки - 400 гр.
    кедрові горішки - 2 ст. ложки
    оливкова олія - 2 ст. ложки
    листя зеленого салату
    перець чорний мелений, сіль за смаком
    Приготування:
    Зваріть макаронні вироби в киплячій підсоленій воді, відкиньте, охолодіть. Кабачки промийте, очистіть від шкірки і наріжте соломкою.
    Бланшируйте в киплячій підсоленій воді протягом 2 хвилин. Кедрові горішки обсмажте на сковороді без олії протягом 1-2 хвилин.
    Змішайте макаронні вироби і кабачки. Заправте олією, посоліть, поперчіть.
    Викладіть в салатник, посипте горішками і оформіть листям салату.
    Приємного апетиту!