Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Знайома всім, красива і яскрава закуска, яка дуже подобається дітям. Подайте такі "грибочки" на шпажках і закуска придбає новий, незвичайний вигляд.
    Інгредієнти:
    Яйця перепелині - 9 шт;
    Помідори (малі) - 5 шт;
    Майонез або сметана - 1 ст.л.;
    Сіль, перець (за смаком) ;
    Гірчиця (за смаком і бажанням);
    Лист салату (для прикраси);
    Яйця перепелині відварити (2-3 хвилини). Очистити, зрізати верхівку і акуратно дістати жовтки. Додати до жовтків майонез або сметану, трохи поперчити, посолити за смаком. Розтерти. Можна додати трохи гірчиці. Начинити яйця.
    Маленькі помідори розрізати навпіл по горизонталі, вийняти м'якоть. Надягти "капелюшок" з помідора на "ніжку" з яйця. Нанизати "грибочки" на дерев'яні шпажки, майонезом або сметаною зробити цяточки на "капелюшках" .
    Викласти "грибочки" на шпажках на лист салату.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Олена Калініна