Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    дикий Рис - 0, 5 склянки.
    Куряча грудка - 2 шт
    Апельсин - 1 шт
    Зелений горошок - 1 склянка.
    Маринований червоний перець - 100 г
    Китайська капуста - 100 г
    Кешью - 2 ст. л.
    Кінза (для заправки)
    Часник (для заправки) - 2 зуб.
    Кунжутна олія (для заправки) - 2 ст. л.
    Сіль (для заправки)
    Дикий рис замочити на ніч, відварити до готовності.
    Китайську капусту і маринований червоний солодкий перець крупно порізати.
    Курячі грудки порізати на 3-4 частини.
    Обсмажити в двох столових ложки рослинної олії до золотистого кольору.
    Готову грудку розрізати на кілька шматків. Посолити, поперчити. Можна капнути табаско. Порізати кінзу.
    Апельсини очистити від шкірки, вирізати м'якоть без плівок.
    салатнику змішати капусту, дикий рис, куряче м'ясо, апельсини, маринований перець, горошок, додати горіхи кеш'ю, полити заправкою.
    Заправлення - кунжутне масло, дрібно порізана кінза, сіль і рубаний часник.
    Подавати негайно для улюблених ковбоїв!
    Фото і рецепт: Ларьок