Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Квасоля (біла або червона, плямиста і т.д.) стакан сухий
    Цибуля, морква (по одній штучки)
    Сіль, перець, улюблені спеції за смаком
    Кукурудза консервована (половина банки)
    Олія (соняшникова, гірчичне, кунжутне, кукурудзяна на вибір)
    Часник (1-2 зубчики за смаком)
    Солоні огірки (1-2 штуки)
    Приготування:
    1. Відварюємо квасолю. Бажано її не перетворити в кашу, що мені вдається нечасто. Ще частіше я примудряюся її недоварити. Не забуваємо квасоля посолити (99% я про це забуваю, прочитала де-те, що якщо її посолити в самому початку, то нічого хорошого не вийде).
    2. На сковороді обсмажуємо цибулю і моркву з часником, сіллю, спеціями.
    3. Тонко шаткуємо солоні огірки.
    4. Змішуємо квасоля, обсмажені овочі і огірки, заправляємо крапелькою смачного рослинного масла, пробуємо на сіль, спеції і перець і додаємо, чого за смаком не вистачає. У мене страшна любов до тхине зараз. Хоч трошки, але собі додаю скрізь.
    Фото і рецепт: Олена Бєлашова