Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Стручкова квасоля - 2 склянки
    Філе куряче (відварене) - 1 шт.
    Цибуля порей - трохи
    Соєвий соус - 5 ст. ложки
    Обов'язкові спеції: цебер 1 шт., кардамон - 4 шт., перець духмяний гострий
    Сіль за смаком
    Олія соняшникова
    Приготування:
    Філе куряче відварити, охолодити і дрібно порізати соломкою або просто накришити.
    Взагалі, куряче філе не обов'язковий інгредієнт для цього салату.
    Стручкову квасолю я беру купівельну, заморожену. Тому її слід розморозити і трохи обсушити.
    Для основного приготування квасолі я використовую Вок.Вок добре нагріти, додати соняшникова олія. Вок потрібно постійно на великому вогні тримати.
    Коли масло нагріється закинути стручкову квасолю і постійно помішуючи, обсмажувати. Смажити не довго, до підлозі готовності.
    Цибулю порізати кружечками і викласти до квасолі в самому кінці. Хвилини 3 посмажити і вимкнути.
    В окремий посуд викласти куряче філе і обсмажену стручкову квасолю.
    невеликий сковороді розігріти соєвий соус, додати перемелені спеції. Постійно помішуючи варити 2 хвилини. Вилити поверх салата.Все добре перемішати.
    Готово. Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: PurpleRain