Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    креветки тигрові відварені - 400 г.
    авокадо стиглий - 1 шт.
    апельсин - 1 шт.
    солодкий ріпчаста цибуля - 1/2 шт.
    зерна граната
    сіль - за смаком
    сік лимона
    для заправки:
    оливкова олія - 2 ст. л.
    бальзамічний оцет - 1 крапля
    мед - за смаком
    Для заправки в миску вилити оливкову олію, додати бальзамічний оцет. Покласти за смаком мед. Креветки нарізати шматочками і покласти їх в салатницю.
    Авокадо очистити, нарізати кубиками, збризнути соком лимона і викласти до креветок. Апельсин очистити від шкірки і білих перегородок, нарізати кубиками, покласти в салатницю.
    Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і покласти в салат. Салат посолити, залити маринадом, перемішати. Посипати салат зернами граната. Подати салат до столу.
    Приємного апетиту!