Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Цей салат готується за 10 хвилин, якщо у вас в холодильнику в наявності всі необхідні інгредієнти. При своїй простоті "Андалузию" можна спокійно і ставити на святковий стіл - він смачний і соковитий, ну а прикраса залежить тільки від вас. Я його люблю навіть без майонезу або інших заправок, але, як говорить Дегустатор, якщо заправляєте, то майонез нехай буде найкращий.
    Інгредієнти:
    * 1 банку червоної консервованої квасолі
    * 1 банку кукурудзи
    * 100 г сиру
    * 200 г кальмарів або крабових паличок
    * 200 г печериць
    * 2 червоних солодких перці
    * сіль
    * майонез
    * зелень петрушки
    Приготування:
    1. Кальмарів відварити, охолодити, нарізати соломкою. Гриби відварити в підсоленій воді (5-10 хв), нарізати скибочками. Болгарський перець очистити, нарізати кільцями.
    2. Все змішати, додати кукурудзу, квасоля, попередньо зливши з них сік.
    3. Заправити Салат майонезом, посолити за смаком, прикрасити зеленню і посипати тертим сиром.
    Рекомендую заправляти салат перед самою подачею. Також якщо ви приготували його багато, то без майонезу він чудово постоїть в холодильнику день-другий без втрати смаку і свіжості.
    Вдалих кулінарних відкриттів!
    Поліна Соболєва