Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 зелена редька (середня),
    1 цибулина,
    3 яйця,
    200 г вареної яловичини,
    2 шт. кріп (зелень),
    1/4 граната,
    3 ст. л. майонезу,
    3 ст. л. сметани 20%-ної жирності,
    сіль за смаком.
    Приготування:
    Редьку обчистити і порізати соломкою або подрібнити на терці.
    Цибулю порізати кільцями. Замочити в холодній воді редьку і цибулю на 30 хвилин.
    Гранат очистити.
    Попередньо зварену яловичину, охолодити і порізати невеликими смужками.
    Яйця відварити і крупно нарізати. Злити воду з редьки і цибулі. Додати яловичину і яйця.
    Перемішати. Заправити салат сумішшю майонезу та сметани. За бажанням посолити.
    Прикрасити зверху дрібно нашаткувати кропом і зернами граната. Подавати до столу.
    Приємного апетиту!