Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    перець солодкий зелений і червоний - по 1 стручки
    бринза - 100 гр.
    часник - 2 зубчики
    сіль дрібна - 1\\2 ч. ложки
    оцет 6%-ий - 1 ч. ложка
    оливкова олія - 4 ст. ложки
    перець - за смаком
    зелень петрушки
    Приготування:
    Стручки перцю запечіть у духовці, потім охолодити, зніміть шкірку, видаліть плодоніжку, м'якоть наріжте соломкою. Зелень промийте, обсушіть і дрібно порубайте.
    Для соусу очищений часник розітріть з додаванням солі й чорного перцю. Поступово влийте оцет і масло.
    В салатник укладіть, чергуючи за кольором, солодкий перець, посипте його зеленню, полийте соусом і охолодіть. Перед подачею посипте салат нарізані дрібними кубиками бринзою.
    Приємного апетиту!