Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    шпроти ризькі в олії - 1/2 банки
    картопля відварена "в мундирі" - 1 шт.
    солоні огірки - 1 шт.
    маслини - 8-10 шт.
    оливкова олія - за смаком
    рукола - за смаком
    кунжут - для прикраси
    Картоплю відварити, охолодити, очистити і натерти на терці. Шпроти дрібно нарізати. На блюдо поставити кільце, викласти першим шаром 1/3 тертого картоплі. Потім викласти шпроти. Знову шар картоплі.
    Огірок нарізати соломкою і покласти наступним шаром. Знову викласти шар тертої картоплі. Маслини дрібно нарізати і покласти на картоплю.
    Зняти кільце, прикрасити листками руколи. Зверху покласти шпроти, посипати кунжутом, збризнути маслом і подати до столу.
    Приємного апетиту!