Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    листя салату 3-4 шт.
    моцарелла 100 г
    інжир 4 шт.
    окіст чорний з/до 6-8 шт.
    для соусу:
    каштановий мед 1/2 ч. л.
    оливкова олія 1 ст. л.
    сік 1/2 лимона
    цедра лимона
    Листя салату помити і обсушити. Листя нарвати і покласти на блюдо. Моцареллу нарізати скибочками і покласти на салат.
    Плоди інжиру розрізати навпіл і розкласти на листі салату. Додати скибочки шинки.
    Для соусу в ємність налити мед. Додати оливкова олія. Влити сік лимона, чуйний підсолити, перемішати. Залити салат соусом.
    Посипати страва цедрою лимона і подати до столу.
    Приємного апетиту!