Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * яблуко Гренні Сміт - 1 велике;
    * стебла селери - 2 шт;
    * сир чеддер - 150 гр;
    * турецька йогурт - 2-3 ст.л.;
    * сіль.
    Турецька йогурт (іноді його називають грецьким - це одне і те ж) - густий йогурт без добавок. Я купую фірми Валіо.
    Також можна звичайний рідкий йогурт процідити через марлю (рідина, яка стече - не потрібна, а в марлі залишиться густий йогурт). Але я скажу чесно, цим методом жодного разу не користувалася.
    Очищаємо яблуко від шкірки та насіння і натерти на крупній тертці.
    У стебел селери відокремлюємо жорсткі волокна, зламавши стебло навпіл і знявши їх, як шкірку.
    Потім нарізаємо селера тонкими смужками.
    Сир натерти на крупній тертці.
    Змішуємо все в салатнику й заправляємо йогуртом.
    Подаємо, присипавши сиром - це, якщо треба красиво. Якщо не треба, то просто подаємо.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Злобіна