Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Для приготування страви Вам знадобиться:
молода картопля; помідори, салат латук (або будь-який зелений салат);
фета (або бринза); для заправки: оливкова олія; лимонний сік;
часник; сіль
Картоплю промити і залити холодною водою. Довести воду до кипіння і додати за смаком сіль, зменшити вогонь і варити картоплю до готовності.
Злити з картоплі воду, перекласти на тарілку і почекати, поки він стане теплим. Після або очистіть картопля, або, якщо хочете, не очищайте і додайте в салат з шкіркою.
Помідори промити і нарізати невеличкими дольками.
Листя салату промити під холодною проточною водою, розкласти на серветці і обсушити. Підготовлені листя салату порвати.
Фету розкришити або нарізати маленькими кубиками. Всі інгредієнти скласти в салатник і посолити.
Полити лимонним соком, додати дрібно нарізаний часник і приправити салат оливковою олією. Можна відразу подавати до столу.
Автор: Олена Покровська