Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Квасоля (біла або червона, плямиста і т.д.) стакан сухий
Цибуля, морква (по одній штучки)
Сіль, перець, улюблені спеції за смаком
Кукурудза консервована (половина банки)
Олія (соняшникова, гірчичне, кунжутне, кукурудзяна на вибір)
Часник (1-2 зубчики за смаком)
Солоні огірки (1-2 штуки)
Приготування:
1. Відварюємо квасолю. Бажано її не перетворити в кашу, що мені вдається нечасто. Ще частіше я примудряюся її недоварити. Не забуваємо квасоля посолити (99% я про це забуваю, прочитала де-те, що якщо її посолити в самому початку, то нічого хорошого не вийде).
2. На сковороді обсмажуємо цибулю і моркву з часником, сіллю, спеціями.
3. Тонко шаткуємо солоні огірки.
4. Змішуємо квасоля, обсмажені овочі і огірки, заправляємо крапелькою смачного рослинного масла, пробуємо на сіль, спеції і перець і додаємо, чого за смаком не вистачає. У мене страшна любов до тхине зараз. Хоч трошки, але собі додаю скрізь.
Фото і рецепт: Олена Бєлашова