Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    400 г яловичини
    2 ст.л. яблучного соку
    1 ст.л. соєвого соусу
    2 ч.л. цукру
    2 помідори
    400 г печериць
    листя салату
    зелений лук
    Приготування:
    Для соусу: 1 зуб. часнику, 75 мл білого винного оцту, 2 ст.л. соєвого соусу, 1 ч.л. подрібненого кореня імбиру, 1 ч.л. кунжутного масла, мелений червоний перець.
    М'ясо нарізати тонкими смужками і замаринувати в суміші з яблучного соку, соєвого соусу, цукру, витримати в холодильнику 15 хвилин. Зелену цибулю нарізати. Помідори крупно нарізати. Гриби нарізати скибочками і обсмажити в маслі.
    Салат нарвати невеликими шматочками. Мариноване м'ясо обсмажити на сильному вогні в розігрітій олії в сотейнику, постійно помішуючи протягом 4-5 хвилин. Потім м'ясо викласти на паперовий рушник.
    Змішати м'ясо і нарізану зелену цибулю. Зверху шарами вкласти помідори, гриби і листя салату. Накрити кришкою і поставити в холодильник на 1-1,5 години.
    Зробити соус: часник очистити і пропустити через прес. Змішати часник з винним оцтом, соєвим соусом, кореня імбиру, кунжутною олією і меленим перцем, ретельно перемішати або струсити їх в герметично закритій банці. Готової заправкою перед подачею полити салат, перемішати.