Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти на 4 порції:
400 гр макаронів пенне
2 ст. л. оливкової олії
6 смужок бекону, дрібно порізаних
2 зубчики часнику, роздавлених
2 червоних перцю
250 гр черешневидных томатів, порізаних навпіл
3 середніх авокадо, очищених від шкірки і дрібно порізаних
125 гр салату-рокет
Заправлення:
2 ст. л. лимонного соку
180 мл сметани
листя базиліка
Інструкції:
1. Макарони відварити у великій каструлі з підсоленою водою, злити і промити під проточною водою.
2. Розігріти в сковороді масло. Обсмажити бекон і часник, помішуючи, до хрусткої скоринки. Обсушити на паперових рушниках
3. Розрізати на 4 частини перці, очистити від насіння і запекти під гарячим грилем шкіркою вгору, поки вона не почне чорніти. Накрити перці пластиком або папером і залишити на 5 хв. Зняти шкірку. Порізати на смужки довжиною 2 см.
4. Перед тим, як подавати, з'єднати макарони з беконом і авокадо, додати перець, помідори і салат. Побризкати заправкою.
5. Щоб приготувати заправку, потрібно змішати всі інгредієнти в блендері і збити до утворення однорідної соусу.