Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти на 4 порції:
    400 гр макаронів пенне
    2 ст. л. оливкової олії
    6 смужок бекону, дрібно порізаних
    2 зубчики часнику, роздавлених
    2 червоних перцю
    250 гр черешневидных томатів, порізаних навпіл
    3 середніх авокадо, очищених від шкірки і дрібно порізаних
    125 гр салату-рокет
    Заправлення:
    2 ст. л. лимонного соку
    180 мл сметани
    листя базиліка
    Інструкції:
    1. Макарони відварити у великій каструлі з підсоленою водою, злити і промити під проточною водою.
    2. Розігріти в сковороді масло. Обсмажити бекон і часник, помішуючи, до хрусткої скоринки. Обсушити на паперових рушниках
    3. Розрізати на 4 частини перці, очистити від насіння і запекти під гарячим грилем шкіркою вгору, поки вона не почне чорніти. Накрити перці пластиком або папером і залишити на 5 хв. Зняти шкірку. Порізати на смужки довжиною 2 см.
    4. Перед тим, як подавати, з'єднати макарони з беконом і авокадо, додати перець, помідори і салат. Побризкати заправкою.
    5. Щоб приготувати заправку, потрібно змішати всі інгредієнти в блендері і збити до утворення однорідної соусу.