Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
шпроти ризькі в олії - 1/2 банки
картопля відварена "в мундирі" - 1 шт.
солоні огірки - 1 шт.
маслини - 8-10 шт.
оливкова олія - за смаком
рукола - за смаком
кунжут - для прикраси
Картоплю відварити, охолодити, очистити і натерти на терці. Шпроти дрібно нарізати. На блюдо поставити кільце, викласти першим шаром 1/3 тертого картоплі. Потім викласти шпроти. Знову шар картоплі.
Огірок нарізати соломкою і покласти наступним шаром. Знову викласти шар тертої картоплі. Маслини дрібно нарізати і покласти на картоплю.
Зняти кільце, прикрасити листками руколи. Зверху покласти шпроти, посипати кунжутом, збризнути маслом і подати до столу.
Приємного апетиту!