Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
квасоля стручкова - 400 гр.
цибуля ріпчаста - 1 головка
сир твердий - 100 гр.
помідор - 1 шт.
зелений салат листової - 100 гр.
часник - 1 зубчик
зелень кропу - 1 пучок
олія рослинна - 4 ст. ложки
винний оцет - 3 ст. ложки
перець чорний мелений
сіль
Приготування:
Квасоля наріжте шматочками, відварити в підсоленій воді до готовності. Охолодіть. Цибулю наріжте кільцями, посоліть і злегка перетріть.
Сир наріжте кубиками, помідор - часточками, листя салату - смужками.
Часник дрібно порубайте або пропустіть через прес. Зелень дрібно наріжте.
Для заправки масло змішайте з оцтом, сіллю і перцем.
Підготовлені інгредієнти салату перемішайте, викладіть на тарілку.
Полийте салат заправкою і подавайте.
Приємного апетиту!