Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    квасоля стручкова - 400 гр.
    цибуля ріпчаста - 1 головка
    сир твердий - 100 гр.
    помідор - 1 шт.
    зелений салат листової - 100 гр.
    часник - 1 зубчик
    зелень кропу - 1 пучок
    олія рослинна - 4 ст. ложки
    винний оцет - 3 ст. ложки
    перець чорний мелений
    сіль
    Приготування:
    Квасоля наріжте шматочками, відварити в підсоленій воді до готовності. Охолодіть. Цибулю наріжте кільцями, посоліть і злегка перетріть.
    Сир наріжте кубиками, помідор - часточками, листя салату - смужками.
    Часник дрібно порубайте або пропустіть через прес. Зелень дрібно наріжте.
    Для заправки масло змішайте з оцтом, сіллю і перцем.
    Підготовлені інгредієнти салату перемішайте, викладіть на тарілку.
    Полийте салат заправкою і подавайте.
    Приємного апетиту!