Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Цей салат готується за 10 хвилин, якщо у вас в холодильнику в наявності всі необхідні інгредієнти. При своїй простоті "Андалузию" можна спокійно і ставити на святковий стіл - він смачний і соковитий, ну а прикраса залежить тільки від вас. Я його люблю навіть без майонезу або інших заправок, але, як говорить Дегустатор, якщо заправляєте, то майонез нехай буде найкращий.
Інгредієнти:
* 1 банку червоної консервованої квасолі
* 1 банку кукурудзи
* 100 г сиру
* 200 г кальмарів або крабових паличок
* 200 г печериць
* 2 червоних солодких перці
* сіль
* майонез
* зелень петрушки
Приготування:
1. Кальмарів відварити, охолодити, нарізати соломкою. Гриби відварити в підсоленій воді (5-10 хв), нарізати скибочками. Болгарський перець очистити, нарізати кільцями.
2. Все змішати, додати кукурудзу, квасоля, попередньо зливши з них сік.
3. Заправити Салат майонезом, посолити за смаком, прикрасити зеленню і посипати тертим сиром.
Рекомендую заправляти салат перед самою подачею. Також якщо ви приготували його багато, то без майонезу він чудово постоїть в холодильнику день-другий без втрати смаку і свіжості.
Вдалих кулінарних відкриттів!
Поліна Соболєва