Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Популярний американський салат, який особливо гарний до м'яса на грилі, або запеченого у духовці. Для мене слово коулслоу означає свіжість, хрускіт і насичена, але ніжна, багата смаком заправка.
    Нарізання овочів соломкою може забрати багато часу і сил, тому не соромтеся купити заздалегідь порізані, або використовуйте кухонний комбайн з насадкою для нарізування, якщо вам пощастило мати одним з таких. Для заправки буде відмінним доволнением зерниста гірчиця, але звичайна негостра або діжонська цілком зійде.
    Інгредієнти на 6 порцій:
    половина качана білій капусти
    2 великих моркви
    пучок петрушки
    пучок кропу
    2 ст. л. зернистою гірчиці
    чайна ложка тертого хрону
    червоний винний оцет
    оливкова олія
    сіль і мелений чорний перець
    Тонко наріжте моркву і капусту і покладіть в миску з водою і кількома кубиками льоду. Це збереже їх хрусткими і додасть свіжості. Дрібно посічіть петрушку та кріп.
    Для заправки змішайте гірчицю, сметану, оцет і оливкове масло (у пропорції 1 до 3), додайте хрен. приправте сіллю і перцем і добре перемішати.
    Хрін - не самий класичний інгредієнт в коулслоу, але мені дуже подобається, як він доповнює пряність гірчиці, але і підкреслює солодкість моркви й капусти. Якщо, звісно, додати його в невеликій кількості.
    Обсушіть капусту, моркву, додайте трави і добре, щедро заправте і енергійно перемішайте.