Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
борошно пшеничне (бантики) - 80 гр.
кабачки - 400 гр.
кедрові горішки - 2 ст. ложки
оливкова олія - 2 ст. ложки
листя зеленого салату
перець чорний мелений, сіль за смаком
Приготування:
Зваріть макаронні вироби в киплячій підсоленій воді, відкиньте, охолодіть. Кабачки промийте, очистіть від шкірки і наріжте соломкою.
Бланшируйте в киплячій підсоленій воді протягом 2 хвилин. Кедрові горішки обсмажте на сковороді без олії протягом 1-2 хвилин.
Змішайте макаронні вироби і кабачки. Заправте олією, посоліть, поперчіть.
Викладіть в салатник, посипте горішками і оформіть листям салату.
Приємного апетиту!