Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    капуста 300 г
    морква 2 шт.
    ріпчасту цибулю 1 шт.
    відварене м'ясо 200 г
    журавлина для прикраси
    свіжа зелень петрушки
    помідори 2 шт.
    свіжі огірки 2 шт.
    рослинна олія
    виноградний оцет
    сіль, перець за смаком
    Спосіб приготування:
    1. Капусту вимити, очистити верхні листки, тоненько нашинкувати.
    2. Закип'ятити воду, обшпарити капусту, воду злити, капусту остудити.
    3. Натерти на грубій терці моркву і викласти в капусту.
    4. Овочі посолити і злегка прим'яти руками, щоб вони дали сік і стали м'якими, але залишалися при цьому хрусткими. Злити сік.
    5. Огірки нарізати соломкою і викласти в ємність. Нарізати скибками томати і викласти в салатницю. Овочі злегка присолити і присмачити чорним перцем, перемішати.
    6. Заправити Салат виноградним оцтом...
    7. ... і рослинним маслом. Перемішати.
    8. М'ясо нарізати соломкою і викласти до інших інгредієнтів.
    9. Перекласти готовий салат гарне блюдо, прикрасити ягоди журавлини і свіжою зеленню.