Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
капуста 300 г
морква 2 шт.
ріпчасту цибулю 1 шт.
відварене м'ясо 200 г
журавлина для прикраси
свіжа зелень петрушки
помідори 2 шт.
свіжі огірки 2 шт.
рослинна олія
виноградний оцет
сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
1. Капусту вимити, очистити верхні листки, тоненько нашинкувати.
2. Закип'ятити воду, обшпарити капусту, воду злити, капусту остудити.
3. Натерти на грубій терці моркву і викласти в капусту.
4. Овочі посолити і злегка прим'яти руками, щоб вони дали сік і стали м'якими, але залишалися при цьому хрусткими. Злити сік.
5. Огірки нарізати соломкою і викласти в ємність. Нарізати скибками томати і викласти в салатницю. Овочі злегка присолити і присмачити чорним перцем, перемішати.
6. Заправити Салат виноградним оцтом...
7. ... і рослинним маслом. Перемішати.
8. М'ясо нарізати соломкою і викласти до інших інгредієнтів.
9. Перекласти готовий салат гарне блюдо, прикрасити ягоди журавлини і свіжою зеленню.