Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    солодкий перець зелений, жовтий і червоний - по 2 шт.
    цибуля ріпчаста білий - 2 шт.
    зелень кропу і петрушки - по 1 пучку
    оцет яблучний - 3 ст. ложки
    оливкова олія - 5 ст. ложок
    часник - 1 зубчик
    базилік - 2 листа
    білий перець горошком
    сіль
    Приготування:
    У солодкого перцю видаліть плодоніжки і насіння з перегородками. Лук і солодкий перець наріжте кільцями. Зелень крупно порвіть.
    Підготовлені інгредієнти салату з'єднайте і викладіть в салатник, натертий зубчиком часнику. Для заправки оцет змішайте з маслом і сіллю.
    Полийте салат заправкою і дайте постояти 20 хвилин при кімнатній температурі.
    При подачі посипте салат свіжомеленим білим перцем, оформіть листочками базиліка.
    Приємного апетиту!