Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
солодкий перець зелений, жовтий і червоний - по 2 шт.
цибуля ріпчаста білий - 2 шт.
зелень кропу і петрушки - по 1 пучку
оцет яблучний - 3 ст. ложки
оливкова олія - 5 ст. ложок
часник - 1 зубчик
базилік - 2 листа
білий перець горошком
сіль
Приготування:
У солодкого перцю видаліть плодоніжки і насіння з перегородками. Лук і солодкий перець наріжте кільцями. Зелень крупно порвіть.
Підготовлені інгредієнти салату з'єднайте і викладіть в салатник, натертий зубчиком часнику. Для заправки оцет змішайте з маслом і сіллю.
Полийте салат заправкою і дайте постояти 20 хвилин при кімнатній температурі.
При подачі посипте салат свіжомеленим білим перцем, оформіть листочками базиліка.
Приємного апетиту!