Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* Квасоля (червона, консервована) - 1 бан.
* М'ясо (відварене - яловичина, баранина, свинина - на ваш вибір) - 200 г
* Цибуля червоний - 1 шт
* Перець болгарський (червоний) - 1 шт
* Перець чилі (червоний, за бажанням) - 1/2-1 шт
* Часник - 1-2 зуб.
* Кінза - 1 пуч.
* Горіхи волоські - 50 г
* Сіль за смаком)
* Спеції (за смаком)
* Оцет (винний, за смаком)
* Олія (за смаком)
Приготування:
Квасоля гарненько промити і викласти в чашку.
Цибулину нарізати кільцями, збризнути винним оцтом і додати до квасолі.
болгарського перцю й у чилі видалити насіння і нарізати тонкою соломкою, додати в салат. Я не використовувала чилі.
Відварене і охолоджене м'ясо нарізати кубиками або соломкою, покласти до інших інгредієнтів.
Кінзу дрібно нарізати, горіхи підсмажити на сухій сковороді або прожарити в мікрохвильовій печі і порубати. Додати до салату.
Покласти в салат улюблені спеції (я додавала мелений перець і хміль-сунелі) і сіль.
Часник обчистити і дрібно посікти, покласти в салат.
ретельно Перемішати, але акуратно.
Потім заправити на смак винним оцтом і рослинним маслом.
Дати настоятися 20-40 хвилин і подавати.
Автор: Ляночка