Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Квасоля (червона, консервована) - 1 бан.
    * М'ясо (відварене - яловичина, баранина, свинина - на ваш вибір) - 200 г
    * Цибуля червоний - 1 шт
    * Перець болгарський (червоний) - 1 шт
    * Перець чилі (червоний, за бажанням) - 1/2-1 шт
    * Часник - 1-2 зуб.
    * Кінза - 1 пуч.
    * Горіхи волоські - 50 г
    * Сіль за смаком)
    * Спеції (за смаком)
    * Оцет (винний, за смаком)
    * Олія (за смаком)
    Приготування:
    Квасоля гарненько промити і викласти в чашку.
    Цибулину нарізати кільцями, збризнути винним оцтом і додати до квасолі.
    болгарського перцю й у чилі видалити насіння і нарізати тонкою соломкою, додати в салат. Я не використовувала чилі.
    Відварене і охолоджене м'ясо нарізати кубиками або соломкою, покласти до інших інгредієнтів.
    Кінзу дрібно нарізати, горіхи підсмажити на сухій сковороді або прожарити в мікрохвильовій печі і порубати. Додати до салату.
    Покласти в салат улюблені спеції (я додавала мелений перець і хміль-сунелі) і сіль.
    Часник обчистити і дрібно посікти, покласти в салат.
    ретельно Перемішати, але акуратно.
    Потім заправити на смак винним оцтом і рослинним маслом.
    Дати настоятися 20-40 хвилин і подавати.
    Автор: Ляночка