Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1 зелена редька (середня),
1 цибулина,
3 яйця,
200 г вареної яловичини,
2 шт. кріп (зелень),
1/4 граната,
3 ст. л. майонезу,
3 ст. л. сметани 20%-ної жирності,
сіль за смаком.
Приготування:
Редьку обчистити і порізати соломкою або подрібнити на терці.
Цибулю порізати кільцями. Замочити в холодній воді редьку і цибулю на 30 хвилин.
Гранат очистити.
Попередньо зварену яловичину, охолодити і порізати невеликими смужками.
Яйця відварити і крупно нарізати. Злити воду з редьки і цибулі. Додати яловичину і яйця.
Перемішати. Заправити салат сумішшю майонезу та сметани. За бажанням посолити.
Прикрасити зверху дрібно нашаткувати кропом і зернами граната. Подавати до столу.
Приємного апетиту!