Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    капуста білокачанна - 120 гр.
    морква - 90 гр.
    перець солодкий - 60 гр.
    помідори - 60 гр.
    листя зеленого салату - 60 гр.
    огірки - 60 гр.
    Для заправки:
    цукор - 30 гр.
    сметана - 150 гр.
    сік лимонний - 1 ст. ложка
    Приготування:
    Капусту, моркву, перець, ріпу і листя салату наріжте соломкою.
    Помідори наріжте скибочками.
    Для заправки сметану збийте з цукром і лимонним соком.
    Підготовлені продукти перемішайте разом із заправкою.
    При подачі викладіть салат гіркою в салатник і оформіть гілочками зелені.
    Приємного апетиту!