Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
баклажани - 300 гр.
помідори - 100 гр.
яблука - 100 гр.
цибуля ріпчаста - 150 гр.
яйце - 2 шт.
часник - 2 зубчики
майонез - 150 гр.
олія рослинна - 30 мл
сіль
цукор
зелень
Приготування:
Баклажани очищають від шкірки, нарізати скибочками і смажать на рослинній олії, в кінці додати дрібно нарізаний лук. Охолоджують.
Яблуко дрібно нарізати і з'єднують з нарізаними вареними яйцями. Злегка обсмажте нарізану скибочками помідор. Охолоджують.
Підготовлені продукти з'єднують, додають сіль, цукор за смаком, рубаний часник і заправляють майонезом.
Оформляють салат помідорами та зеленню.