Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* Брокколі - 400 г
* Редис - 6 шт
* Яйце перепелине - 6 шт
* Цибуля зелена - 1 пуч.
* Кріп - 1 пуч.
* Салат - 1 пуч.
* оливкова Олія - 6 ст. л.
* Оцет (бальзамічний) - 2 ст. л.
* Сік лимонний - 1 ст. л.
* Сіль
Приготування:
капусту Розібрати на суцвіття і відварити в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин, відкинути на друшляк
Нарізати зелена цибуля, кріп і редис. На тарілку викласти листя салату, на нього капусту, редис, кріп і зелену цибулю.
Відварити перепелині яйця та розрізати на 4 частини. Переходимо до приготування заправки.
Змішати 6 ст.л. маслинового масла з 2 ст.л. бальзамічного оцту і 1 ст.л. лимонного соку.
Перепелині яйця розмістити на капусті. Присмачити салат заправкою.
Приємного апетиту!
Автор: Ттшка