Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Червонокачанна капуста зараз в сезоні. Вона в рази корисніше білокачанної. Вона зовні дуже приваблива. Вона найчастіше з'являється в тушкованому вигляді як гарнір до м'яса, але я вирішив оспівати її свіжий хрускіт і яскравий, гострий смак в салаті, супроводжуючи капусту кількома гідними супутниками.
    Цей салат просто набитий вітамінами і здатний наповнити людини в обід, навіть без участі основної страви. Салат з характером, що поєднує багатогранні, незвичайні, дорослі смаки.
    200 г свіжої зеленої квасолі
    половина качана червоної капусти
    щедра жменю руколи (при бажанні;)
    50 г сиру фета (або бринзи)
    жменю очищених волоських горіхів
    150 г копченої свинячої грудинки
    1 зубчік часнику
    100 мл оливкової олії
    Сік 1 лимона
    1 ч. л. цукру
    невеликий пучок листя петрушки
    сіль і мелений чорний перець
    Приготувати салат дуже просто. Для зручності можна розділити на всі складові. Є основа, є добавки і є заправка. Основою в даному випадку є червона капуста. Її гострий смак доповнюється ніжністю зеленої квасолі, ситні бекону і пряною гіркотою руколи.
    Ніжна заправлення зв'язує всі аромати разом, а хрусткий бекон і горіхи додають додаткові відчуття. Виходить дуже багатогранний блюдо, проте дуже простий у приготуванні. Список інгредієнтів відкритий для несподіваних напливів натхнення.
    Більше того, такий салат - це щось нове. Жодних технологічних особливостей, ніякого рідкого азоту і кошиків з карамелі, тільки цікаві, несподівані, але доступні комбінації смаків, ароматів і текстур. Найскладніше тут - порізати капусту.
    Відваріть квасоля в киплячій підсоленій воді, 3-4 хвилини. Остудіть під холодною водою і покладіть в миску. Тонко наріжте капусту, потім схопив її долонями і вичавіть сік. Складіть в миску листя руколи і дрібно нарізану червону капусту.
    Наріжте грудинку кубиками і обсмажте на сильному вогні, додавши в сковороду роздавлений зубчик часнику. Було б чудово обсмажити з грудинкою трохи спаржі, в якості альтернативи квасолі, або додаткового інгредієнта.
    Поки обсмажується грудинка, займіться заправкою. Добре змішайте сир фета або бринзу, столову ложку кип ’ ятку, сік лимона і оливкове масло, поки не отримаєте однорідну емульсію, готову для того, щоб її поперчити і дуже акуратно посолити (солоний сир), а також додати цукор. Він допоможе впоратися із зайвою гіркотою, якщо така буде присутній в капусті.
    Додайте в миску поджарившуюся грудинку, покришіть петрушки та волоських горіхів і влийте заправку. Потім енергійно перемішайте.
    Ви отримали енергію на тарілці, прекрасний літній обід.
    Постовий : Французькі десерти улюблені по всьому світу. Один з найпопулярніших - еклери, які досить легко приготувати вдома.
    Автор: Петро Голавский