Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
мікс салатних листя (у мене мангольд, лолло-росо і корн) - упаковка (100 гр);
грейпфрут - 1 шт;
смачне оливкова олія - 1 ст.л.;
сіль.
Моєму та сушимо салатне листя.
Викладаємо їх в миску. Солимо й поливаємо оливковою олією, перемішуємо руками (особисто мені так зручніше).
до Речі, іноді я масло в цьому салаті не використовую, якщо хочу зовсім дієтичний варіант.
У грейпфрута зрізуємо ножем шкіру, прагнучи якомога менше пошкоджувати м'якоть, але зрізуючи білу плівку.
А потім вирізаємо сегменти м'якоті між перегородками. Ріжемо навпіл.
Викладаємо грейп в салат і перемішуємо. Туди ж я додаю сік з дошки, на якій різала грейпфрут.
Готово.
Немає потреби говорити, що необхідно з'їсти відразу, потім листя розм ’ якнуть.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга Злобіна