Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
4-5 печериць,
100 г стручкової квасолі (заморожування),
100 г готової корейської моркви,
7-9 оливок,
рослинна олія,
1/4 ч. ложки кунжутного насіння,
сіль.
Приготування:
Стручкову квасолю розморозити, воду злити і обсмажити на рослинній олії до готовності. Викласти в миску і остудити.
Гриби порізати скибочками і теж обсмажити на рослинній олії.
У мисці змішати квасоля, гриби, заздалегідь приготовлену морква по-корейски, і оливки порізані половинками. Посолити. Добре перемішати і дати постояти 20-30 хвилин.
Викласти на тарілку і посипати кунжутним насінням.
Приємного апетиту!