Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
креветки тигрові відварені - 400 г.
авокадо стиглий - 1 шт.
апельсин - 1 шт.
солодкий ріпчаста цибуля - 1/2 шт.
зерна граната
сіль - за смаком
сік лимона
для заправки:
оливкова олія - 2 ст. л.
бальзамічний оцет - 1 крапля
мед - за смаком
Для заправки в миску вилити оливкову олію, додати бальзамічний оцет. Покласти за смаком мед. Креветки нарізати шматочками і покласти їх в салатницю.
Авокадо очистити, нарізати кубиками, збризнути соком лимона і викласти до креветок. Апельсин очистити від шкірки і білих перегородок, нарізати кубиками, покласти в салатницю.
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і покласти в салат. Салат посолити, залити маринадом, перемішати. Посипати салат зернами граната. Подати салат до столу.
Приємного апетиту!