Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    авокадо
    креветки
    помідори-черрі
    червоний лук
    салатні листи
    для заправки:
    зерниста гірчиця
    сік лимона
    арахісове масло
    кінза
    сіль
    чорний перець
    Очистіть відварені креветки, наріжте авокадо кубиками, черрі, залежно від розміру, розріжте на 2 або 4 частини, цибулю наріжте тонкими півкільцями і з'єднайте все це в мисці.
    Для заправки збийте вилкою гірчицю і сік лимона з сіллю і перцем, потім, продовжуючи збивати, тонкою цівкою влийте арахісове масло і додати подрібнену кінзу.
    Заправте салат, як слід перемішавши вміст миски руками, і викладіть його на салатне листя.
    Арахісове масло додасть креветок і авокадо тонкий аромат горіхів, чому і ті, й інші дуже виграють.
    Фото і рецепт: Олексій Онєгін