Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
авокадо
креветки
помідори-черрі
червоний лук
салатні листи
для заправки:
зерниста гірчиця
сік лимона
арахісове масло
кінза
сіль
чорний перець
Очистіть відварені креветки, наріжте авокадо кубиками, черрі, залежно від розміру, розріжте на 2 або 4 частини, цибулю наріжте тонкими півкільцями і з'єднайте все це в мисці.
Для заправки збийте вилкою гірчицю і сік лимона з сіллю і перцем, потім, продовжуючи збивати, тонкою цівкою влийте арахісове масло і додати подрібнену кінзу.
Заправте салат, як слід перемішавши вміст миски руками, і викладіть його на салатне листя.
Арахісове масло додасть креветок і авокадо тонкий аромат горіхів, чому і ті, й інші дуже виграють.
Фото і рецепт: Олексій Онєгін