Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Філе куряче (відварене) - 800 г
Огірок свіжий (середній) - 2 шт.
Листя салату (асорті; за смаком)
Яйце (для млинці) - 1 шт.
Соєвий соус - 3-5 ст.л.
Олія рослинна - 3 ст.л.
коричневий Цукор - 1/2 - 1 ч.л.
Сіль
Перець чорний мелений
Куряче філе розібрати на волокна. Огірок натерти (нарізати) тонкою соломкою. Листя салату порвати руками, довільно.
З одного яйця спекти млинці: яйце збити, посолити, обсмажити на сковороді з двох сторін. Млинчик охолодити, нарізати тонкими смужками.
З'єднати всі інгредієнти, акуратно перемішати.
Із соєвого соусу, цукру, перцю і рослинної олії зробити заправку. Полити заправкою салат і відразу подавати до столу.
Якщо салат робиться заздалегідь, то огірки в нього додати в останню чергу.
Автор: Lacoste