Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Вам знадобиться:
    200 г курячої печінки
    100 г салатного міксу
    2 невеликі цибулини
    1 помідор
    2 зубчики часнику
    1 ч. ложка аджики
    1 ч. ложка гірчиці
    Оливкова олія
    Морська сіль
    Свіжозмелений чорний перець
    Як приготувати:
    Цибулю нарізати кільцями, помідор кубиками, часник - пластинками.Разогреть в сковороді 2 ст. ложки оливкової олії і обсмажити цибулю і часник до золотистого кольору.
    Викласти в сковороду курячу печінка, посолити, поперчити і обсмажити на сильному вогні за 1-2 хвилини з кожного боку.
    Потім зменшити вогонь і довести печінка до готовності протягом 2-3 хвилин, головне - не пересушити!
    Змішати аджику, гірчицю і 2-3 ст. ложки оливкової масла.Разложить на тарілці салатне листя і порізаний помідор, сзбрызнуть оливковою олією.
    Зверху викласти курячу печінку з цибулею і часником, полити заправкою і злегка перемішати.