Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Вам знадобиться:
200 г курячої печінки
100 г салатного міксу
2 невеликі цибулини
1 помідор
2 зубчики часнику
1 ч. ложка аджики
1 ч. ложка гірчиці
Оливкова олія
Морська сіль
Свіжозмелений чорний перець
Як приготувати:
Цибулю нарізати кільцями, помідор кубиками, часник - пластинками.Разогреть в сковороді 2 ст. ложки оливкової олії і обсмажити цибулю і часник до золотистого кольору.
Викласти в сковороду курячу печінка, посолити, поперчити і обсмажити на сильному вогні за 1-2 хвилини з кожного боку.
Потім зменшити вогонь і довести печінка до готовності протягом 2-3 хвилин, головне - не пересушити!
Змішати аджику, гірчицю і 2-3 ст. ложки оливкової масла.Разложить на тарілці салатне листя і порізаний помідор, сзбрызнуть оливковою олією.
Зверху викласти курячу печінку з цибулею і часником, полити заправкою і злегка перемішати.