Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
капуста квашена - 700 гр.
яблука консервовані - 120 гр.
брусниця мочена - 60 гр.
цукор - 50 гр.
маринад фруктовий - 120 гр.
кориця - за смаком.
гвоздика - 6 шт.
зелень - на смак.
Приготування:
Капусту, квашену цілими качанами, нарізати квадратиками, попередньо видаливши качана. Брусницю і яблука відокремте від заливки.
Яблука з віддаленої серцевиною наріжте дольками на 4-8 частин. В заливання від маринованих фруктів покладіть корицю, гвоздику, доведіть до кипіння і залиште для охолодження.
Капусту, ягоди, яблука укладіть шарами в посуд, пересипаючи кожен шар цукром, залийте процідженим заливкою, додайте олію і поставте салат на 2-3 години в холодне місце.
Перед подачею перемішайте і посипте зеленню.
Приємного апетиту!