Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    капуста квашена - 700 гр.
    яблука консервовані - 120 гр.
    брусниця мочена - 60 гр.
    цукор - 50 гр.
    маринад фруктовий - 120 гр.
    кориця - за смаком.
    гвоздика - 6 шт.
    зелень - на смак.
    Приготування:
    Капусту, квашену цілими качанами, нарізати квадратиками, попередньо видаливши качана. Брусницю і яблука відокремте від заливки.
    Яблука з віддаленої серцевиною наріжте дольками на 4-8 частин. В заливання від маринованих фруктів покладіть корицю, гвоздику, доведіть до кипіння і залиште для охолодження.
    Капусту, ягоди, яблука укладіть шарами в посуд, пересипаючи кожен шар цукром, залийте процідженим заливкою, додайте олію і поставте салат на 2-3 години в холодне місце.
    Перед подачею перемішайте і посипте зеленню.
    Приємного апетиту!