Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Все та ж нев'януча класика: буряк і козиний сир, сир і мед. Ці класичні поєднання продуктів я об'єднав в салат, причому в ролі буряка - не звичний коренеплід, а мангольд. Ця буряк, яку цінують за ніжне, соковите листя, багаті вітаміном К і іншими поживними речовинами - чудова основа для салату.
    Заправка з оливкової олії з медом і лимонним соком тут напрошується сама собою, як і помідори черрі, щоб доповнити салатна тріо.
    2 порції
    1 пучок мангольд
    жменю помідорів черрі
    трохи козячого сиру
    1 ст.л. кедрових горіхів
    для заправки:
    3 ст.л. маслинові масла
    1,5 ст.л. лимонного соку
    1/2 ст.л. меду
    сіль
    чорний перець
    Змішайте всі інгредієнти заправки до однорідності.
    З'єднаєте в мисці листя мангольд з нарізаними навпіл черрі, і перемішайте з більшою частиною заправки.
    Викладіть салат на тарілки, зверху покладіть нарізану або грубо розламаний козиний сир, полийте його залишилася заправкою і посипте горіхами або насінням.