Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
1 варіант, інгредієнти:
гриби мариновані - 200 гр.
рис відварний - 1 склянка
маслини - 1 банка
олія рослинна - 4 ст. л.
сік лимонний - 2 ст. л.
сіль - за смаком
перець - за смаком
Приготування:
Злити маринад, гриби промити холодною водою і подрібнити. У сковороду з розігрітим маслом обсмажити гриби протягом 3-5 хвилин. Маслини очистити від кісточок і подрібнити. Рис промити, відварити і охолодити. Зелень подрібнити.
З'єднати гриби, маслини, рис і зелень.Приготовить заправку. З'єднати рослинна олія, сіль, перець, лимонний сік. Ретельно перемішати.
Салат викласти гіркою в салатник. Полити заправкою і поставити в холодильник на 40 хвилин, щоб він просочився.
2 варіант, інгредієнти:
гриби мариновані - 100 гр.
капуста білокачанна - 200 гр.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
цукор - 3 ч. л.
олія рослинна - 3 ст. л.
перець - за смаком
сіль - за смак
Приготування:
Капусту дрібно нашаткувати. Цибулю подрібнити, обдати кипятком.Грибы промити від маринаду. Дати стекти воді. Обсмажити в сковороду з розігрітою оливковою олією протягом 5-7 хвилин.
Остудити. Капусту з'єднати з цибулею та грибами. Посолити. Поперчити. Посипати цукром. Полити олією. Перемішати.
3 варіант, інгредієнти:
гриби мариновані - 200 гр.
яблуко - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
олія рослинна - 3 ст. л.
кріп - 1 пучок
перець - за смаком
сіль - за смаком
Приготування:
Злити маринад з-під грибів. Гриби нарізати соломкою. Яблуко промити, очистити від серцевини і кісточок. Можна зрізати шкірку. Яблуко натерти на крупній тертці.
Цибулю подрібнити. З'єднати гриби, яблуко і цибулю. Посолити. Поперчити. Полити олією. Перемішати. Перекласти в салатник. Прикрасити подрібненою зеленню кропу.