Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • 1 варіант, інгредієнти:
    гриби мариновані - 200 гр.
    рис відварний - 1 склянка
    маслини - 1 банка
    олія рослинна - 4 ст. л.
    сік лимонний - 2 ст. л.
    сіль - за смаком
    перець - за смаком
    Приготування:
    Злити маринад, гриби промити холодною водою і подрібнити. У сковороду з розігрітим маслом обсмажити гриби протягом 3-5 хвилин. Маслини очистити від кісточок і подрібнити. Рис промити, відварити і охолодити. Зелень подрібнити.
    З'єднати гриби, маслини, рис і зелень.Приготовить заправку. З'єднати рослинна олія, сіль, перець, лимонний сік. Ретельно перемішати.
    Салат викласти гіркою в салатник. Полити заправкою і поставити в холодильник на 40 хвилин, щоб він просочився.
    2 варіант, інгредієнти:
    гриби мариновані - 100 гр.
    капуста білокачанна - 200 гр.
    цибуля ріпчаста - 1 шт.
    цукор - 3 ч. л.
    олія рослинна - 3 ст. л.
    перець - за смаком
    сіль - за смак
    Приготування:
    Капусту дрібно нашаткувати. Цибулю подрібнити, обдати кипятком.Грибы промити від маринаду. Дати стекти воді. Обсмажити в сковороду з розігрітою оливковою олією протягом 5-7 хвилин.
    Остудити. Капусту з'єднати з цибулею та грибами. Посолити. Поперчити. Посипати цукром. Полити олією. Перемішати.
    3 варіант, інгредієнти:
    гриби мариновані - 200 гр.
    яблуко - 1 шт.
    цибуля ріпчаста - 1 шт.
    олія рослинна - 3 ст. л.
    кріп - 1 пучок
    перець - за смаком
    сіль - за смаком
    Приготування:
    Злити маринад з-під грибів. Гриби нарізати соломкою. Яблуко промити, очистити від серцевини і кісточок. Можна зрізати шкірку. Яблуко натерти на крупній тертці.
    Цибулю подрібнити. З'єднати гриби, яблуко і цибулю. Посолити. Поперчити. Полити олією. Перемішати. Перекласти в салатник. Прикрасити подрібненою зеленню кропу.