Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Підготовка: 5 хв.
Приготування: 15 хв.
На 6 порцій:
■ 4 молоді моркви
■ 2 стебла селери
■ жменю волоських горіхів
Для заправки:
■ 150 мл натурального йогурту
■ 1 варений яєчний жовток
■ 0,5 ч.л. цукру
■ 1 ч.л. негострий гірчиці
■ 2 ст.л. маслинові масла
■ сіль
■ перець за смаком
Приготування:
Наріжте очищену від шкірки морква дрібної і тонкою соломкою і складіть її в салатник. Селера ретельно промийте, відокремте зелень і наріжте стебло рівними тонкими скибочками.
Зелень селери дуже дрібно порубайте. Складіть селера в салатник поверх моркви.
Волоські горіхи порубайте ножем на невеликі шматочки і рівномірно посипте ними салат.
Приготуйте соус. Для цього збийте блендером всі складові для заправки.
Вилийте заправку в невеликий соусник і подавайте до столу разом з нарізаним салатом.