Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Дуже легкий у приготуванні салат, чудово підходить до м'ясних нежирним страв.
    Склад:
    200 г гороху нут
    2 середніх головки цибулі
    150 мл оцту 9%
    400 мл кип ’ ятку
    1 пучок зелені кінзи
    рослинна олія (бажано нерафінована)
    сіль за смаком
    Приготування:
    Горох нут залити холодною водою (приблизно 3 літри) і залишити на 12 годин.br/>Злити з гороху воду, залити чистою водою (приблизно 2 літри) і варити нут до готовності. Коли нут стане м'яким, додати сіль і варити ще 10 хвилин.
    Відкинути нут на друшляк.
    Ріпчасту цибулю обчистити і нарізати тонкими півкільцями. Залити цибулю окропом, додавши оцту. Залишити маринуватися 15 хвилин.
    Промаринованный цибулю промити в холодній воді.
    Змішати нут і цибулю.
    Додати в салат дрібно порубану зелень кінзи.
    Заправити салат рослинним маслом і дати настоятися протягом 2-х годин.br/>Фото і рецепт: Юлія